Profil

Født:
1979

Bopæl:
Kolding

Klub:
Christiansfeld Bueskytter

Buetype:

165” 40# Langbue (Black Widow)
Producer egne pile via sin sponsor Pamhule og er den første langbueskytte i DK der har succes med 2 fanede pile, og formentlig den langbueskytte med den korteste træklængden, med sine kun 24 tommers træklængde. Han er loyal overfor sin bue og yderst tilfreds med Black Widow, og har skudt med samme bue i 3 år.

Sponsor:

 

Mere:

Christian startede bueskydning i sensommeren 2012 i Christiansfeld bueskytte, som den eneste langbueskytte i klubben. At skille sig udfra mængden er i Christians øjne både et privillige og et motto. Han har i årenes løb i samarbejde med en af Danmarks få læderværksteder (der arbejder i kerne-læder), fået lavet egne designs indenfor pilekogger/kikkertholder/flaskeholder. Han er draget af farven rød, som hans kendetegn hvad enten det er tøj eller udstyr. Han er systematiker, og generelt er intet er overladt til tilfældighederne, alting er forberedt ned til mindste detalje, det giver ham ro. Sideløbende med bue træning er fysisk træning yderst vigtigt for Christian, for at performe optimalt. Han er den første bueskytte, der har vundet flest indedørs mesterskaber i træk med langbuen. Han tænker selv, det er skiveskydningen teknikmæssigt der har gjort ham til en garvet 3D skytte. Han er blandt de få, der har opnået top resultater i begge typer skydninger. Er kreativ med sponsorvalg, og har bevist, at sponsor valg ikke nødvendigvis behøver, at have direkte forbindelse med buesporten.

Han ser frem til at deltagelsen sammen med 3D landsholdet, for anden gang her til september, og glæder sig især til noget udlandserfaring.

 

MEDALJER VED DM/EM/VM:

Guldmedaljer

2013 Danmarksmester (18m (skive indendørs/Fita)
2014 Danmarksmester (18m (skive indendørs/Fita)
2015 Danmarksmester (18m (Skive indedørs/Fita)
2016 Danmarksmester (18m Skive indedørs/Fita)
2017 Danmarksmester 3D (udendørs)

 

Sølvmedaljer

2014 Danmarksmesterskaberne i 3D (udendørs)

Bronzemedaljer

2015 Danmarksmesterskaberne i 3D (udendørs)

Øvrige:

2015 Danmarksmesterskaberne (18m indendørs Skive/Fita)

 

SENESTE PLACERINGER:

1. pladser

2. pladser

3. pladser

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok