Tak til Ulbølle Bueklub for et 3D DM som var lagt i de smukkeste rammer. Til de som troede at banen ville være let – kan man kun sige at de tog fejl. Vinden var med til at gøre den svær, ligesom alle midler var taget i brug for at lave en bane ud over det, man som 3D bueskytte var vant til.

Det er nok første gang, at der har været mulighed for publikum at følge med i et 3D stævne på så tæt hold. Måske noget man skulle overveje, at gøre oftere.

Der var god besøg ved Bueskydning Danmarks stand og der var også mange tilskuere som spurgte til bueskydning undervejs rundt på banen.

3D Archery Denmark takker for de 18 nye medlemmer som meldte sig ind i går og til alle de der købte pins for at støtte foreningen.

Og så til lidt malurt i bægeret –

Husk nu som klub/forening at tjekke de udsendte deltagerlister forud for DM til næste år, så der ikke står nogle skuffede skytter, som er tilmeldt eller skrevet i forkert klasse, alle kan lave fejl, men lad os nu hjælpes ad med at de er så få som mulige

Husk at melde jer til i inden sidste tilmelding, da eftertilmeldinger giver skuffede skytter, som ikke kan forstå, at der ikke er en medalje, når der nu er nok skytter i klassen på dagen.

Store / små / DIF medaljer

Bueskydning Danmark har 2 størrelser af medaljerne. De små bliver brugt til alle aldersklasser ved regionale mesterskaber samt alle børne- og ungdoms-klasser ved nationale mesterskaber, hvor de store kun bliver brugt til seniorklasserne ved nationale mesterskaber.

Regler for DIF medaljer

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok