Det har været en dejlig tid sammen med alle de dejlige 3D skytter, men nu er tiden kommet hvor jeg takker af. Jeg har efter en del overvejelser hen over efteråret besluttet, at nu er tiden til at stoppe med bueskydning og hvad dertil hører.

Jeg har lagt alle mine billeder op på medlemssiden for 3D Archery Denmark på facebook, hvis du er medlem kan du se dem ellers er det lukket land 🙂 på samme medlemsside ligger en masse materiale som jeg som aktiv skytte samlede, måske er der nogen som kan have glæde af dette.

Jeg ønsker bestyrelsen alt det bedste. Jeg er sikker på at I nok skal føre foreningen videre i fremtiden. Det vil dog være et smukt træk, hvis der er flere medlemmer som gider engagere sig i arbejdet efter næste generalforsamling.

Eva Kristensen
Kolding

 

 

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok