Profil

Født:
1987

Bopæl:
Aulum

Klub:
Holstebro Bueskytteforening

Buetype:
Compound: Bowtech Invasion

Sponsor:

Mere:

Henrik fortæller: “Jeg startede med at skyde bueskydning i 2013. Formålet var at blive buejæger. Jeg købte en bue på nettet og forventede at jeg kunne lære mig selv at skyde med bue, og fik en masse dårlige vaner. I Holstebro bueskytteforening, fandt jeg en klub med en masse positive mennesker der hjalp mig på rette vej, og min skydning har, med enkelte tilbagefald fuldt en opadgående kurve. Jeg vil derfor anbefale alle nye skytter at finde en klub og komme godt i gang. Sporten er fyldt med flinke mennesker der deler ud af viden og erfaringer.

Bueskydning er en fantastisk måde at koble af på fra en travl hverdag, når man er i fuldt optræk, forsvinder alle tanker imens kroppen og hjernen forsøger at arbejde sammen, Jeg skyder 3D for at blive en bedre buejæger, og stiller derfor op i buejægerklassen. Inden for en årrække er det mit mål at skyde internationalt i ’’buejægerklassen’’ under HDH-IAA, og derfor trænes der flere gange om ugen, enten i Holstebro bueskytteforening, hos vestjyske buejægere, eller på skydebanen i haven

Jeg har ingen sponsor, og har som sådan ikke behov for det, men skulle nogen ønske at hjælpe mig på vej mod mine mål siger jeg ikke nej ☺”

MEDALJER VED DM/EM/VM:

Guldmedaljer
Sølvmedaljer
Bronzemedlajer

SENESTE PLACERIGER:

1. pladser

2. pladser
2016 – Genner Hoel 3D 

3. pladser
2016 – Haderslev 3D

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok