Profil

Født:
1998

Bopæl:
Maglebrænde

Klub:
Nykøbing Falstre Bueskyttelaug

Buetype:
Langbue

Sponsor:
Ingen

Mere:

Lige siden jeg så Disneys Robin Hood som lille, har jeg været facsineret af bueskydning. Jeg har egentlig altid gerne villet gå til det, men fik aldrig rigtig gjort noget ved det før sommeren 2014, hvor jeg blev inviteret med til bueskydning. Siden den dag har jeg været hooked.

Jeg startede ud på en skive med langbuen, men efter lidt tid præsenterede min træner mig for 3D, og hold da op det var sjovt!

Noget af det jeg nok elsker allermest ved 3D skydning er, at det er så udfordrende og naturligt samtidig, men jeg møder også hele tiden en masse fantastiske mennesker, når jeg er til stævner, og det er helt klart også en bonus!

Jeg træner mellem en halv til tre timer om dagen, mest fordi jeg ikke kan lade være, men jeg vil også gerne blive bedre for det kunne jo være meget sjovt hvis jeg kunne komme på landsholdet på et tidspunkt.

Da jeg startede var mit mål at få jagttilladelse med langbuen, den ide fik jeg efter at jeg så en tv serie der hedder “vildmanden”, hvor værten (David) går på buejagt med compoundbue. Jeg syntes, at det så mega fedt ud, men jeg ville hellere gå på jagt med langbue, så det blev målet.

MEDALJER VED DM/EM/VM:

Guldmedaljer
DM 2016 HJL guld

Sølvmedaljer

Bronzemedaljer
DM 2015 HKL bronze

SENESTE PLACERINGER:

1. pladser
Tømmerupjagten 2016 HJL

2. pladser

3. pladser
Sorø 2016 HSL bronze

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok