Profil

Født:
1969

Bopæl:
Stenstrup, Fyn

Klub:
Ulbølle Bueklub

Buetype:
Langbue

Sponsor:
Lactosan i Ringe

Mere:
Martin fortæller: “Min interesse for bueskydning startede i 2010, hvor jeg igennem Det fynske buemagerlaug lærte at bygge en langbue. Det primære for mig, på det tidspunkt var at lave buer og pile.  I lauget mødtes hver 3 uge til skydning med vores hjemmelavede buer. Efterhånden som jeg blev bedre til at ramme, fik jeg lyst til at tage jagttegn til langbue. Jeg intensiverede træningen,  købte mig en fabriksfremstillet bue, og meldte mig ind i Svenborg buejægere. Der stiftede jeg bekendskab med 3D skydning for første gang, og så var jeg hooked. Jeg har altid elsket at færdes i naturen. Så det er en perfekt combi for mig. Jeg træner mellem 1 og 2 timer hver dag, hvilket jeg har gjort i snart 5 år. Ikke for kun at blive bedre, men fordi jeg ikke kan lade være.”

MEDALJER VED DM/EM/VM:

Guldmedaljer

2015 DM 3D Lyngby

Sølvmedaljer

Bronzemedlajer

SENESTE PLACERIGER:

1. pladser

2016
Kilden 3D
Haderslev 3D
Dyrehaverunden
Sorø 3D
Genner 3D

2014 Danish Open
2013 Danish Open

2. pladser

3. pladser

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok