Hjemmesiden 3D Archery Denmark blev oprettet i september 2013 af Eva Kristensen.

Hjemmeside skulle udbrede kendskab til 3D bueskydning og give eliteskytterne et sted hvor de kunne profilere sig.

Foreningen 3D Archery Denmark blev stiftet den 25. juni 2014, og foreningen har pr. 26. juni 2014 overtaget driften af siden.

Hjemmesiden fortsætter uændret med samme administrator og redaktør.

VISION

3D Archery Denmark ønsker:

• at medvirker til at kendskabet til 3D bueskydning generelt bliver større.
  • med hjemmesiden 3darcherydenmark.dk at sætte fokus på 3D-landsholdet og elitedelen af 3D bueskydning
  • med hjemmesiden ligeledes at kunne imødekomme evt. sponsorer med omtale og artikler om nyheder.
  • med facebook siden 3D Archery Denmark at dele fotos fra 3D stævner, stævneindbydelse i ind- og udland, samt andet som har relation til primært 3D bueskydning med alle som har interessere for sporten..