Profil

Født:
1956

Bopæl:
Kolding

Klub:
Palnatoke Kolding Bueskytteklub

Buetype:
PSE Dominator

Sponsor:

Mere:

Jeg har skudt med bue siden 1987. Indtil 2009 med recurvebue, men herefter med compound.

Det var noget af et tilfælde at det blev bueskydning, jeg skulle finde en anden sportsgren end fodbold som gav mange skader og prøvede bueskydning til en byfest og fandt det spændende. Jeg lånte en bue af noget familie og startede i Vejen Bueskytteforening.  Her skød jeg indtil 2003, hvor jeg valgte at skifte klub til Palnatoke, da vi påtænkte at flytte til Kolding.

Det første bekendskab med feltskydning som det hed en gang var i Nørre Snede, hvor nogle klubkammerater havde spurgt om jeg ville med ud og skyde (jeg havde kun skudt indendørs på 18 m). Det lød jo spændende så jeg tog afsted og fik noget af en overraskelse, de havde lige glemt at sige at man måske skulle have indskudt nogle afstande 😉 Men jeg kom hjem med alle pile og en oplevelse rigere – næste gang var alle afstande skudt ind 🙂

Jeg var i 10 år formand for Vejen Bueskytte- forening og blev for 3 år siden formand for Palnatoke. Jeg har altid synes man skal forsøge at dygtiggøre sig,  så derfor har jeg deltaget i et utal af kurser på forskellig niveau og er også træneruddannet.

En årlig tilbagevende begivenhed er Danish Open hvor jeg har deltaget i over 25 år i træk. Familien ved godt, at pinsen er fredet til bueskydning og det har man accepteret.

Jeg træner det tiden giver mulighed for,  men ofte for lidt, da arbejdet som træner og bestyrelsesformand tager en del af tiden.

Bueskydning er frirum, hvor jeg kobler af fra hverdagen og koncentrerer mig fuldt og helt om det at skyde. Har man haft en dårlig dag og kommer til skydning er dette glemt når man tager buen i hånden.

 

MEDALJER VED DM/EM/VM:

Guldmedaljer
2013 – DM 3D

Sølvmedaljer

Bronzemedaljer

SENESTE PLACERINGER:

1. pladser
2014 JM 3D Vejen
2014 Sorø 3D
2014 Nykøbing F 3D

2. pladser
2013 Oktoberjagten 3D
2013 Vejen 3D
2013 Danish Open

3. pladser

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok