Profil

Født: 1981

Bopæl: Vanløse

Klub:
Lavia, København

Buetype: Barbue
Stolid Bull Vanquish håndsektion
SF Velocity ben og et sæt Inno Ex Powers som backup.

Sponsor:

Mere:

Thomas fortæller: “Jeg har en fascination med det perfekte skud. Det perfekte sigte sammen med den perfekte eksekvering af skuddet. Det der får det hele til at blive den sublime oplevelse er at skyde string walking. At se spidsen af pilen, slippe den og se den flyve afsted mod målet. Jeg kan følge med i kvaliteten af mit slip ved at se hvor rent pilen flyver og se hvor godt skuddet var ved at se hvor pilen rammer i forhold til sigtet. Jeg er systematisk af natur, så det er meget tilfredsstillende at få den feedback på skuddet så jeg kan bruge det til at arbejde videre med.
Jeg kan godt lide at skyde fordi det tvinger en til at rydde tankerne og kun fokusere på skuddet. Hvis man lader alt det daglige fnidder, arbejde og andet i ens liv forstyrre sit skud så er det der det går galt. Evnen til at kunne lægge alt det fra sig og fokusere på en enkel opgave er attråværdig.”
Han er i øjeblikket udfordret af at hans Border bueben knækkede. Han har endnu ikke lagt sig fast på, hvilke bueben der skal være hans foretrukne til EM.

 

MEDALJER VED DM/EM/VM:

Guldmedaljer

Sølvmedaljer

Bronzemedlajer

SENESTE PLACERIGER:

1. pladser

2. pladser

Dyrehaverunden 2016
Mammutjagten 2016
Vejen 3D 2016

3. pladser

Haderslev 3D 2016
Sorø 3D forår 2016

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok